Er zijn genoeg mensen die sociaal contact kunnen gebruiken. Velen hebben dit met familie, vrienden of buren. Sommige mensen hebben echter weinig tot geen (steunend) netwerk. Zij hopen op jouw inzet als maatje!
  • Wil jij jezelf ontwikkelen en tegelijkertijd anderen helpen? Meld je dan aan voor het Maatschappelijke Dienst Tijd traject. Volg de trainingen, zet je in voor Wageningen en ontvang een erkend certificaat!
  • Stel jij je tijd beschikbaar om meer dan 3 maanden met iemand op te trekken? Wordt dan een maatje voor een jongere persoon om samen dingen te ondernemen.
  • Houd jij van het uitvoeren van (kortdurende) sociale activiteiten? Zet je dan in om samen met vluchtelingen te koken en eten of koekjes te bakken voor ouderen!

Ben je geïnspireerd en lijkt het je tof om je in te zetten voor anderen? Vul dan het inschrijfformulier in om je aan te melden als vrijwilliger bij Netwerk Change Makers Wageningen! Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor een kennismaking.

Met het inschrijven als vrijwilliger stem je in met onze gedragscode.


    NederlandsEngels


    Maatschappelijke Dienst TijdMaatjestrajectenSociale activiteitenWaar nodig


    Ik geef Change Makers Wageningen toestemming om mijn gegevens op te slaan. We gebruiken deze gegevens om contact met jou te zoeken. Wij zullen deze gegevens niet zonder jouw toestemming met derden delen.