• Houd jij van het uitvoeren van (eenmalige) sociale activiteiten? Zet je dan in om samen te koken en eten met een groep verstandelijk beperkten, pannenkoeken te bakken voor bejaarden, een creatieve middag te organiseren in het AZC of te wandelen met een groep bejaarden naar het centrum!
  • Steek jij graag (eenmalig) de handen uit de mouwen? Help dan bij een verhuizing van een uitgeprocedeerde asielzoeker, bij het opknappen van een tuintje van een sociaal kwetsbaar persoon, bij het inpakken van voedselpakketten bij de Voedselbank of bij het behangen van de woonkamer van een allochtone alleenstaande moeder.
  • Stel jij je tijd beschikbaar om wat langere tijd met iemand op te trekken? Word dan een maatje door iemand een luisterend oor te bieden, een praatje te maken en/of een leuke activiteit te ondernemen! Denk hierbij aan samen met een oudere een potje rummikubben of een ijsje halen in de stad. Of sporten met een eenzame vluchteling of een verstandelijk beperkte.

Ben je geïnspireerd en lijkt het je tof om je in te zetten voor een stadsgenoot? Vul dan het onderstaand inschrijfformulier in om je aan te melden als vrijwilliger bij Netwerk Change Makers Wageningen! Wij zullen vervolgens contact met je opnemen voor een kennismaking.

Met het inschrijven als vrijwilliger stem je in met onze gedragscode.

Download

 

Wil jij wat beteken voor een ander? Laat het ons weten via info@changemakerswageningen.nl 

en wij nemen snel contact met je op!