Young Leaders

 

‘Je bent jong en je wilt wat!’, een bekende uitspraak. Maar wat wil je? Wat kun je al? En wat wil je leren?

Tijdens het Young Leaders traject ga jij, samen met anderen, aan de slag met jouw talenten om van Wageningen een mooiere, leukere en fijnere plek te maken.

Elke groep krijgt tien trainingen, hierbij komen verschillende onderwerpen en vaardigheden aan bod. Het gaat over onderwerpen die voor jou interessant zijn (bijv. sport, cultuur of duurzaamheid) en over het ontwikkelen van verschillende vaardigheden op het gebied van organiseren, samenwerken, presenteren en meer.

Tijdens deze trainingen ontwikkel je, naast je talenten, een plan om Wageningen te verbeteren voor haar inwoners. Dit plan voer je ook uit, met een budget dat hiervoor beschikbaar is.

Na het doorlopen van de training en het uitvoeren van jouw plan, ontvang jij een erkend certificaat voor jouw CV en mag jij jezelf Young Leader noemen!

Heb jij de ambitie om Wageningen positief te veranderen en wil je je talenten inzetten en ontwikkelen? Of wil je meer informatie hierover? Meld je dan nu aan!

 

Wij voeren in Wageningen de Maatschappelijke Dienst Tijd uit in samenwerking met welzijnsorganisatie Solidez (jongerenwerk) en maatschappelijke organisatie Thuis Wageningen. Dit project wordt op aparte wijze gefinancierd.

Meld je aan voor deze activiteit